GIBSON

Residential interior decoration

This 70's North Warrnambool jem needed a slight facelift to reflect the personalities of new owners. The design scope was to design a space that both reflected the nature of the surrounding area, and reminded the couple of idyllic cottage life. The result involved bold but natural feature hues, VJ paneling throughout the house, the use of recycled solid timber pieces, sentimental antique feature pieces and wide range of styling elements bringing texture and colour into the design.

DSC06455.jpg
Moodboard_01.jpg
Moodboard_01.jpg
Sketch_Render_01.pdf.jpg
Sketch_Render_01.pdf.jpg
DSC07622.JPG
DSC07622.JPG
DSC07614.JPG
DSC07614.JPG
DSC06462.ARW
DSC06462.ARW
DSC07643.JPG
DSC07643.JPG
DSC07647.JPG
DSC07647.JPG
Materials_Board.jpg
Materials_Board.jpg
DSC07660.JPG
DSC07660.JPG
DSC07667.JPG
DSC07667.JPG
DSC07668.JPG
DSC07668.JPG
DSC06718.JPG
DSC06718.JPG
PXL_20210513_061340479.jpg
PXL_20210513_061340479.jpg